Üdvözöllek Vendég | RSS
Az én honlapom
Főoldal | Küldetés. Padme sky Asoka. Atresmester. Widu mester - Fórum | Regisztráció | Belépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Küldetés. Padme sky Asoka. Atresmester. Widu mester
PadméNabooiszenátorDátum: Hétfő, 2012-06-11, 7:24 PM | Üzenet # 1
Alezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 100
Kitüntetések: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Itt nagy káosz uralkodik. Méret el pusztító jedi bolygóját igy Suzy Windu. Kertek meg segítsen nagyon sok shit lovag közöd. A bolygó. Hozz smile közbe. Atres mester. Csalakozon. smile mostam neki itt meg kell védenünk. A bolygót. Kara eltűntek. Árán is smile Suzy Windu készen. Állatok. Keredezte. Suzy Windu padme is jön velünk jobb mester télen üljünk mi terv shit lovag körbe. Vetek a bolygót. Nagyon ravaszok nagyon vigyázni. Ott mosta Suzy Windu körbe be vetek yoda mester bolygóját nem tudni észre végtelenül be jutnei mondata Asoka

PadméNabooiszenátorDátum: Kedd, 2012-06-12, 4:22 PM | Üzenet # 2
Alezredes
In Abig cahos to kiss jedi Panet so sky grandes to help a lot of shit kinght was lehet you Ask tehe panet espace Atres master
Conntor sky To must Led panet Very triggres very take care wates the plan of sky not hét love lover the chaugt lazadok command because Asoka thread sky mater for tehe same were AsokaHas very ugly evil disciple sky Meet orjan where or troble In See you at in back indicate back mester

FelhőbenjáróDátum: Szerda, 2012-06-13, 8:47 PM | Üzenet # 3
Őrmester
Csoport: Barátok
Üzenetek: 32
Mi padme is van Csata közepén méret csak most Asoka. Megyek várjuk. Szét és keresem. Padmet ki metem öt nem könnyű meg Talani és artoo is artoo is el raboltak. Hit menyen vannak itt itt konzerv dobozok surprised smile Tele tele van ez támasz pont. Vigyáz Aasoka. Asajja Veres gonosz tanítvány nagyon erős vigyáz. Ő itt van

AsohkaDátum: Szerda, 2012-06-13, 8:55 PM | Üzenet # 4
Közlegény
Csoport: Moderátorok
Üzenetek: 18
Igen velük. Volt szem elő tévesztett padmem. Nekünk az elfogott. Gonosz borbort. El nekem rá bigyazni nem könnyű do
Dolguk nem egyedül. pillant se hatatyuk. El helyunek. Ez parancs. Te helybe klón kérdezte. Meg Asoka. Ne. Nem mi helyes. Döntés de parancsot. Meg ha szived ez diktálja meny majd mi vágysz. A fogja ha te mit keres. Itt azt maragyon fogakal mi asajja is megjelent mondta Asoka. 2 majd el bánunk. Vele.kitt de parancsot. Nem tehetem. Ez gonosz asajja nagyon erős volt. Köszömöm itt volt és meg vétel. Ezt nagyon halas. Vagyok Asoka

Az üzenetet módosította: Ashokaa - Szerda, 2012-06-13, 9:00 PM

MarcewinduDátum: Csütörtök, 2012-06-14, 3:14 AM | Üzenet # 5
Közlegény
Kitüntetések: 1
hát bizony nem könnyű feladat fogva tartani gonosz bárot hol Asoka kérdeztem a katonát mondta nekem a katona hogy el ment segíteni kitt nek be szököt ide egy tanítvány gonosz úralkdó tanyíványa nagyon régen távol Asoka és kitt megyek meg keresem öket

PadméNabooiszenátorDátum: Csütörtök, 2012-06-14, 3:21 AM | Üzenet # 6
Alezredes
itt akar mennyit lehet ireni ez méret gyakorló küldi

MarcewinduDátum: Szombat, 2012-06-16, 3:59 PM | Üzenet # 7
Közlegény
Igen itt gyakolhatunk

Hozzáadva (2012-06-16, 3:59 PM)
---------------------------------------------
Egy szep napot el idulat együtt. A cspaatal. Küldetésre smile

Az üzenetet módosította: SuzyWindumester - Péntek, 2012-06-15, 10:34 PM

AsohkaDátum: Szombat, 2012-06-16, 4:05 PM | Üzenet # 8
Közlegény
Nagyon meleg volt. Nyár van de az erdőben. Nagyon jó ki birhato ez nagy meleg mentünk. Széjel. Nézni sky walker. És nagyon Nagyom zajra. Lettünk. Figyelmesek. Hat lövéseket. Lehet. Halani sky walker. Előre. Szallat én utána. Nagyon kell vigyázni azt tele ez erdő. Meglepetéssel nézünk. Körbe. Jobb meg balra. De nem
Alatam sky walkert sehol

FelhőbenjáróDátum: Szombat, 2012-06-16, 4:13 PM | Üzenet # 9
Őrmester
Halló Asoka. Merre vagy keretem. Tanai vanyom. Nézek. Széljel később meg keresem. Meeret találtam. Itt támasz pontot valami az sugaja ezt gonosz búvóhely hívom. Többikat is tele van mident. Fegyverekel nem hallot. Lövéseket smile megyek meg keresem Asokat

MarcewinduDátum: Szombat, 2012-06-16, 4:17 PM | Üzenet # 10
Közlegény
Nagyon kell vigyázni ugy vetem észre. Mozgás. Érzékelő. Is letek fel szerelve. Ne be csuld le az elllesen. Erejét Hello sky walker. Hol van Asoka. Te ere ara keresem. Nagyon. Remelem. Nem estet baja de padme nagyon csendben van tudsz valamit kérdeztem tőle nem semmit. Modta sky walker valakunk. Szét megyek balra. Te jobbra

PadméNabooiszenátorDátum: Szombat, 2012-06-16, 4:27 PM | Üzenet # 11
Alezredes
Én haladtam előre. És meg Lattam Asokta hatalmasat. Sikit. Meg látott. Egy kígyót. biggrin én oda szallatam. Hozza és kígyó fel emelkedik figyelmeztető pózban. Juj most kérdeztem most mit csinajuk Asoka tolem kéded kérdezte Asoka. Utlaom kígyókat ki nyitot Karádot le vágtam. Fejet. Igy egymásra. Talutaunk. De mester olyan fut meg Éretem útról Modta Asoka. Gyere velem és meg keresünk. Őket Úton támaszt pont fele. Mesélt Asoka mi történt velük

AsohkaDátum: Hétfő, 2012-06-18, 1:49 AM | Üzenet # 12
Közlegény
hű ez kígyó nem volt mi le fejesztűk merre vagyok kérdeztem meg padme úrnőt hát nem én se képben mondtam neki de menyünk valamerre el indult egyenesen annak reményben meg találjuk a többeket ment ment meg hallot a mester kíáltását asoka padme merre vagytok és nagyon nagyon meg örült mester smile

FelhőbenjáróDátum: Hétfő, 2012-06-18, 1:57 AM | Üzenet # 13
Őrmester
hát már nagyon féltem bajotok esik gyertek tovább menyünk ment ment azt szép lassan ott űrhajónál hol vártak minket happy

DarthMaulDátum: Hétfő, 2012-06-18, 2:07 AM | Üzenet # 14
Közlegény
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 2
hát igen mi nagyon féltünk mert az út során nagyon veszély volt főleg kígyó ez vipera nagyon veszélyes kígyó nagyon agresziven támad jó lézer kard nalun jedi elönye az ha nálad karad asoka ezt nem árat meg jedzed karad meti meg az élted

MarcewinduDátum: Hétfő, 2012-06-18, 2:15 AM | Üzenet # 15
Közlegény
igen bevallóm összíetén padme nagyon okos vagy jedi elönnye tényleg fegyvere sajnos rá kényszerül meg védje magát valóban így van smile asoka

• Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024Ingyenes webtárhely uCoz