küldi
|
|
PadméNabooiszenátor | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 0:16 AM | Üzenet # 1 |
Alezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 100
Állapot: Offline
| vita elmérgesedik, a Kereskedelmi Szövetség hadihajói blokád alá veszik a meglehetősen védtelen bolygót. A konfliktus megoldásáért Finis Valorum főkancellár két Jedi-lovagot küld tárgyalni: Qui-Gon Jinnt és annak tanítványát, Obi-Wan Kenobit.
|
|
| |
QuiGonJinn | Dátum: Vasárnap, 2012-07-22, 0:30 AM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Jedik
Üzenetek: 2
| űrhajóival, fegyvereivel, a titokzatos, mindent irányító Erő körüli misztériumával, na és persze a csodálatos fénykarddal hamar belopta magát a köztudatba, hogy végérvényesen a popkultúra semmi mással össze nem téveszthető részévé váljon. Azután jött küledes soran meg fő alkatsz mi le kel szállnok Hozzáadva (2012-07-22, 0:30 AM) --------------------------------------------- obi wan porbaj padme üzenre vászni
|
|
| |
kenobi | Dátum: Hétfő, 2012-07-23, 9:22 PM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
| Vigyáznunk mester. Nagyon. Vita keletkezett. Köz társaság. Visszat. Nekünk. Alkatrész. Kel. Nuk az űrhajó hoz nem. Oda. Irni. Tárgyalásra. Talált Nyugot. Fere. Eso bolygót. Le isz szálltunk. de legközelebb. Ki. Falu. Több órányi rá van arató. Maragyon hajón. Módja padme
|
|
| |
PadméNabooiszenátor | Dátum: Kedd, 2012-07-24, 8:31 PM | Üzenet # 4 |
Alezredes
| Igen. Menük. Klérus. Meg a az eladót. Több órányira van. Igen. Nem könnyű. meg szereni mentik. Mentik. Találkoztunk. Azt alkatrész. Be. Kis fiu val beszélget. Kezet vele
|
|
| |
PadméNabooiszenátor | Dátum: Kedd, 2012-07-24, 8:32 PM | Üzenet # 5 |
Alezredes
| Kérhetem. Tőle. Te szolga. Vagy
|
|
| |
Felhőbenjáró | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 10:32 PM | Üzenet # 6 |
Őrmester
Üzenetek: 32
| Szia én. Ebre vagyok. És anakin. Hivan. Egyszer azt allomta. Hogy el repül. Inene és tája leszek fel birodalom. Fel Támas ellen. Padme olyan szep mosolya. Meg kis. Korba. Is. Mar szelemes volt bele. Nagyon szep molya Hozzáadva (2012-08-05, 10:32 PM) --------------------------------------------- Halat. Queen. Vél. Obiwan mi. Egy. Erdő. Be értünk. És furcsa lengyel. Takozotunk. Jár jár áll. Aki. Qugon. Jimaracara. Ragat. Ott el Kezdot. Háború. nagyon. Mókás. Nak Alatam. Azt. Jár járt bigset. Kérdezte. Qugon. Jin. El. Vezet e hol. El itt bins
|
|
| |
PadméNabooiszenátor | Dátum: Vasárnap, 2012-08-05, 10:35 PM | Üzenet # 7 |
Alezredes
| Hat. Telt. Múltak. Az órák. Azt. Vissza. Teret. Hozzak. És furcsa lenyelt. Hozatak. Magukal. Jó. Hosszú. Nyelve. Volt. Mentünk. Hozza. Hol öt. Számunk. Öltek. Meret. Nem. Ügyes. Én. Tarom magam ügyesen de goldoltam. Magam. Nagyon Ilyedos. Bírsz
|
|
| |
Felhőbenjáró | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 5:13 AM | Üzenet # 8 |
Őrmester
Üzenetek: 32
| Igen. Bírsz. A út. Során. Nagyon. Izgalmas. Volt mentsük. Hazájába. Ugy ezt víz alut. Városba. Hol. Kaput. Egy üres űrhajót. Vissza. Tudj. Meni. Qugon. Jin obi. Wan. Jött hátlmas. Hal és bírsz ki megvédte szeme. Monda obi wan. Túl. Nyugat.
|
|
| |
PadméNabooiszenátor | Dátum: Péntek, 2012-08-10, 8:51 PM | Üzenet # 9 |
Alezredes
| Te hat. Bizony. Nagyon. Nagy kaland. Volt. Részünk. Úton. Során és egyre. Jobb. Hálót. Meret. Köztársaság. Bnagyon. Sokak. Kofitus. Padme. Az. Népe. Erket. Néztünk
|
|
| |