Üdvözöllek Vendég | RSS
Az én honlapom
Főoldal | küldi - Fórum | Regisztráció | Belépés

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
küldi
PadméNabooiszenátorDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 0:16 AM | Üzenet # 1
Alezredes
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 100
Kitüntetések: 4
Hírnév: 0
Állapot: Offline
vita elmérgesedik, a Kereskedelmi Szövetség hadihajói blokád alá veszik a meglehetősen védtelen bolygót. A konfliktus megoldásáért Finis Valorum főkancellár két Jedi-lovagot küld tárgyalni: Qui-Gon Jinnt és annak tanítványát, Obi-Wan Kenobit.

QuiGonJinnDátum: Vasárnap, 2012-07-22, 0:30 AM | Üzenet # 2
Közlegény
Csoport: Jedik
Üzenetek: 2
Kitüntetések: 0
űrhajóival, fegyvereivel, a titokzatos, mindent irányító Erő körüli misztériumával, na és persze a csodálatos fénykarddal hamar belopta magát a köztudatba, hogy végérvényesen a popkultúra semmi mással össze nem téveszthető részévé váljon. Azután jött küledes soran meg fő alkatsz mi le kel szállnok

Hozzáadva (2012-07-22, 0:30 AM)
---------------------------------------------
obi wan porbaj padme üzenre vászni

kenobiDátum: Hétfő, 2012-07-23, 9:22 PM | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Barátok
Üzenetek: 5
Kitüntetések: 0
Vigyáznunk mester. Nagyon. Vita keletkezett. Köz társaság. Visszat. Nekünk. Alkatrész. Kel. Nuk az űrhajó hoz nem. Oda. Irni. Tárgyalásra. Talált Nyugot. Fere. Eso bolygót. Le isz szálltunk. sad de legközelebb. Ki. Falu. Több órányi rá van arató. Maragyon hajón. Módja padme

PadméNabooiszenátorDátum: Kedd, 2012-07-24, 8:31 PM | Üzenet # 4
Alezredes
Igen. Menük. Klérus. Meg a az eladót. Több órányira van. Igen. Nem könnyű. smile meg szereni smile mentik. Mentik. Találkoztunk. Azt alkatrész. Be. Kis fiu val beszélget. Kezet vele biggrin

PadméNabooiszenátorDátum: Kedd, 2012-07-24, 8:32 PM | Üzenet # 5
Alezredes
Kérhetem. Tőle. Te szolga. Vagy

FelhőbenjáróDátum: Vasárnap, 2012-08-05, 10:32 PM | Üzenet # 6
Őrmester
Üzenetek: 32
Szia én. Ebre vagyok. És anakin. Hivan. Egyszer azt allomta. Hogy el repül. Inene smile és tája leszek fel birodalom. Fel Támas ellen. Padme smile olyan szep mosolya. Meg kis. Korba. Is. Mar szelemes volt bele. Nagyon szep molya biggrin

Hozzáadva (2012-08-05, 10:32 PM)
---------------------------------------------
Halat. Queen. Vél. Obiwan mi. Egy. Erdő. Be értünk. És furcsa lengyel. Takozotunk. Jár jár áll. Aki. Qugon. Jimaracara. Ragat. Ott el Kezdot. Háború. smile nagyon. Mókás. Nak Alatam. Azt. Jár járt bigset. Kérdezte. Qugon. Jin. El. Vezet e hol. El itt bins biggrin

PadméNabooiszenátorDátum: Vasárnap, 2012-08-05, 10:35 PM | Üzenet # 7
Alezredes
Hat. Telt. Múltak. Az órák. Azt. Vissza. Teret. Hozzak. És furcsa lenyelt. Hozatak. Magukal. Jó. Hosszú. Nyelve. Volt. Mentünk. Hozza. Hol öt. Számunk. Öltek. Meret. Nem. Ügyes. Én. Tarom magam ügyesen de goldoltam. Magam. Nagyon Ilyedos. Bírsz biggrin

FelhőbenjáróDátum: Péntek, 2012-08-10, 5:13 AM | Üzenet # 8
Őrmester
Üzenetek: 32
Igen. Bírsz. A út. Során. Nagyon. Izgalmas. Volt mentsük. Hazájába. Ugy ezt víz alut. Városba. Hol. Kaput. Egy üres űrhajót. Vissza. Tudj. Meni. Qugon. Jin obi. Wan. Jött hátlmas. Hal és bírsz ki megvédte szeme. Monda obi wan. Túl. Nyugat. biggrin

PadméNabooiszenátorDátum: Péntek, 2012-08-10, 8:51 PM | Üzenet # 9
Alezredes
Te hat. Bizony. Nagyon. Nagy kaland. Volt. Részünk. Úton. Során smile és egyre. Jobb. Hálót. Meret. Köztársaság. Bnagyon. Sokak. Kofitus. Padme. Az. Népe. Erket. Néztünk

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés:

Copyright MyCorp © 2024Ingyenes webtárhely uCoz